Familieopstellingen

Familieopstellingen

Wat zeggen de deelnemers

Indrukwekkend en heftig, maar ook heel mooi en bijzonder. De begeleiding van Elmer Hendrix is erg goed, respectvol en empatisch en hij komt heel snel tot de kern. Goed om te weten is dat er behalve 9 deelnemers met een vraag ook vrij veel anderen bij zijn, die zich beschikbaar stellen als representant. Daar kun je even van schrikken in het begin, maar ondanks de vrij grote groep was er toch een hele veilige sfeer.

Floor Smit 1-daagse Familieopstellingen

Zeer indrukwekkend en bijzonder, ben nog steeds in raadselen over wat er allemaal gebeurde.

Sjoerd Kaarsemaker 1-daagse Familieopstellingen

Het was een hele fijne dag. Veilig, met warme en lieve mensen. Elmer Hendrix leidde de dag met heel veel compassie, helderheid en duidelijkheid. Ik heb mijn eureka-moment wel gehad, ook al snapte ik er met mijn hoofd niet veel van. Het zindert nog wel na en geeft me een gevoel van rust. Zeker een aanrader!

Charlotte Derksen 1-daagse Familieopstellingen

Het inbrengen van mijn vraag (zonder dat ik de vraag echt kon benoemen) heeft me een mooi inzicht gegeven met daardoor een gevoel van vrijheid en dankbaarheid. Weer een stap verder in mijn proces. Ook het staan als representant in iemands opstelling heeft me geraakt en erkenning gegeven van een eigen thema.

Gita Siebers Kunstenares, NLP master en opsteller 1-daagse Familieopstellingen

Indrukwekkend. Voor iemand die erg van de feiten is, is deze dag leerzaam en een verheldering op de kijk in het leven.

M. Gerbrands 1-daagse Familieopstellingen

Bijzonder om weer te ervaren hoe dat wat gezien wil worden vorm krijgt.
Goede begeleiding. Elmer Hendrix doet precies voldoende, niet teveel en niet te weinig.

Monique Assink 1-daagse Familieopstellingen

Echt heel gaaf, ik dacht een vraag te hebben maar de sessie gaf een totaal ander beeld van mezelf en de werkelijke vraag die in me brandde. Hele emotionele dag maar zeer bevredigend en bevrijdend.

Raimondo Hoogeveen 1-daagse Familieopstellingen

Elmer Hendrix is een zeer ervaren en integere familie-opsteller. Het werken met een eigen vraag in een opstelling leverde bijna direct effect op in mijn dagelijks leven en in contact met (belangrijke) anderen. Ik kan deze manier van werken aan jezelf (en daarmee ook voor je familie) aanbevelen aan eenieder die kampt met thema's die steeds terugkeren in je leven en waar je de vinger niet goed achter krijgt.

Denise 1-daagse Familieopstellingen

Zeer indrukwekkende ervaring die veel inzicht geeft en in de onderstroom dingen in beweging zet in je leven. Een aanrader voor iedereen die blokkades wil opheffen en zich wil blijven ontwikkelen.

Marien Kwant 1-daagse Familieopstellingen

Een ervaring die nog lastig in woorden te vangen is, maar zeker helpend en verhelderend.

Tonny 1-daagse Familieopstellingen

Je voelt je gelijk welkom. Het fijne en prettige is dat als je ergens geen antwoord op wil geven dat dat ook oke is! Het heeft heel veel losgemaakt bij mij ondanks dat ik heel nuchter ben in dit soort dingen. Zeker een aanrader!

Tanja Piti 1-daagse Familieopstellingen

Voor mij was de dag een intense en inzichtgevende ervaring. Ik was diep geraakt door zowel mijn eigen opstelling als de opstellingen van de andere vraagstellers. Zoveel tranen die gingen stromen, puzzelstukjes die op hun plek vielen, ongelooflijk. De verschuiving in mezelf die nu voelbaar is, ervaar ik als een cadeau. De begeleiding door Elmer Hendrix vond ik heel duidelijk, respectvol en veilig. Ik merkte dat ik in goede handen was. Bewonderenswaardig en fascinerend vond ik, hoe snel Elmer de kern van de vraag te pakken had en daarmee zonder aarzelen aan de slag ging. Hij straalde daarbij veel rust en zelfvertrouwen uit.

Lydia 1-daagse Familieopstellingen

Het was een bijzondere dag. Bij de eerste opstelling dacht ik: dit is helemaal niets voor mij, maar ik werd er toch door gegrepen. Erg emotioneel was ik bij mijn eigen opstelling. Dit had ik niet verwacht omdat ik normaal gesproken niet goed bij mijn gevoel kan komen, maar het gebeurde vanzelf.

Wanda Knaapen 1-daagse Familieopstellingen

Heel prettig en fijn. Goede sfeer. Elmer Hendrix heeft de gave om bijzonder snel tot de essentie komen. Bijna clean en tegelijkertijd waardevol. Indrukwekkend, bevrijdend.

Marcel Heijnes Triggerpoint Reset Therapeut 1-daagse Familieopstellingen

Ik vond het een bijzondere dag, maar wel één met veel confrontaties, pijn en verdriet. Het heeft me meer rust gegeven om mijn situatie te accepteren.

Beth Besseling 1-daagse Familieopstellingen

De 2-daagse familieopstellingen met als thema Bindings- en Verlatingsangst was een helende en inzicht brengende ervaring met zorgvuldigheid, veiligheid en duidelijkheid omgeven.
Elmer Hendrix zijn manier van waarnemen is onovertroffen en zorgt dat de opstelling steeds naar de essentie gaat van wat er werkelijk speelt. Zijn manier van begeleiding is respectvol en rustig. Alles wat er gebeurt doet er toe en heeft betekenis. Mij heeft hij het vertrouwen gegeven ook het laatste stukje van de weg te kunnen afleggen.

Wouter Craandijk Coach/trainer 2-daagse Familieopstellingen

De weken voor de 2-daagse Lot & Bestemming kwamen er al mensen en verhalen op mijn pad die als het ware een voorbereiding leken op wat er in deze twee dagen ging gebeuren. Tijdens mijn opstelling gebeurde er zoveel dat ik het nauwelijks kan navertellen. Mijn denken stopte. In de opstelling werd een woede zichtbaar die te herleiden was naar mijn vader en mijn opa. Nu een paar weken later, voel ik dat de woede die ook in mij zat, weg is. En dat voelt onbeschrijfelijk fijn. Ik voel mij geen slecht mens meer en ben verlost van ongezonde ballast. Ik ben Elmer Hendrix (de begeleider) dankbaar voor zijn vakmanschap en voor de veilige en betrouwbare sfeer die hij schept.

Elly Hekman 2-daagse Familieopstellingen

Indrukwekkende 2-daagse over dader- en slachtofferschap mogen meemaken onder de deskundige leiding van Elmer Hendrix. Als iemand een andere opsteller kent die beter thuis is in de materie van dader- en slachtofferdynamieken houd ik me van harte aanbevolen! Ik geloof echter dat Elmer Hendrix in Nederland zijn gelijke niet kent in deze.

Jan Gunther Jeugdhulpverlener en systemisch werker 2-daagse Familieopstellingen

Het pakt de kern en maakt alles zo verbluffend simpel en duidelijk. Het klopt altijd.
(2-daagse familieopstellingen met thema Bindings- en Verlatingsangst)

Ronald Hoek ICT ondernemer 2-daagse Familieopstellingen

Bijzonder waardevol, deze 2-daagse familieopstellingen met thema Lot & Bestemming.
Zeer kundig begeleid en keer op keer rakend aan de essentie. Een prachtige ervaring.

Karel Gerritse Arts voor integrale geneeskunde 2-daagse Familieopstellingen

Ik was in eerste instantie verbaasd over de grootte van de groep. Wij zaten met 19 mensen in de zaal. De 2-daagse Familieopstellingen met thema Lot & Bestemming heeft mij verrijkt en ik ben nog dichter tot mijzelf gekomen, in de zin van het opnieuw doorleven van mijn innerlijke pijn en het beter accepteren van mijn lot en mijn bestemming. Mooie en hele fijne ontmoetingen. Dank jullie wel!

Antoine Masrom Senior Adviseur Rijksoverheid 2-daagse Familieopstellingen

Heel waardevol. Doordat het een tweedaagse was met thema (Chronische) Ziekte, leek het alsof het nog intenser was. De aanvullingen over het onderwerp, in dit geval ziekte, die in het moment gegeven werden waren heel verhelderend en verdiepend. Dank.

Suzanna Rutgers 2-daagse Familieopstellingen

Zeer inzichtelijke en bijzondere 2-daagse familieopstellingen met het thema Lot & Bestemming. 
‚ÄčMijn eigen opstelling heeft voor een soort aardverschuiving in mezelf gezorgd en ook het kijken naar de andere opstellingen was zeer leerzaam en bood vaak herkenning. Elmer Hendrix begeleidt op zo'n heldere, no-bullshit, vriendelijke en humoristische wijze - te gek!

Charlotte Derksen 2-daagse Familieopstellingen

De 2-daagse familieopstellingen met thema Lot & Bestemming was een hele mooie ervaring. Veel intieme, kwetsbare momenten gedeeld met een geweldige groep mensen, met tussendoor verhelderende inzichten van Elmer Hendrix. Bijzonder om mee te maken en een aanrader voor iedereen.

Daniëlle 2-daagse Familieopstellingen

Mijn eigen opstelling tijdens de 2-daagse familieopstellingen met thema Burn-out & Stress bracht niet meteen duidelijkheid, maar ik vind de manier waarop Elmer Hendrix de opstellingen leidt zuiver en direct. Het heeft me weer herinnerd aan de essentie van het leven.

Joop Bensdorp 2-daagse Familieopstellingen

Dit was mijn eerste kennismaking met familieopstellingen (ik werk wel dagelijks met gezinnen middels systemisch werken). De 2-daagse familieopstellingen met thema Burn-out & Stress vond ik erg indrukwekkend en het heeft veel bij mezelf los gemaakt, op een positieve manier. Zeer waardevol en een mooie kennismaking voor de opleiding Familieopstellingen waar ik mee ga starten dit jaar.
Ook mensen die de opleiding niet gaan doen, kan ik aanraden de tweedaagse een keer te volgen.

Niki van Sambeek 2-daagse Familieopstellingen

Tijdens deze 2- daagse familieopstellingen met thema Lot & Bestemming werden er veel thema's aangeraakt, ook mijn eigen thema's. Mooie inzichten gekregen en de begeleiding door Elmer Hendrix was heel professioneel, helder en zuiver wat ik heel prettig vond.

Chantal Veehof 2-daagse Familieopstellingen

Het waren zeer indrukwekkende dagen, deze 2-daagse familieopstellingen met thema Samengestelde Gezinnen.
Fijn om met een thema bezig te zijn, het lijkt gelijk meer diepgang te krijgen.
Daarbij was ik weer onder de indruk van de ambacht waarmee Elmer Hendrix de opstellingen begeleidt, en hoe hij zo'n veilige bedding neer kan zetten waardoor er een heel open sfeer was. Ik vond het ook heel bijzonder dat ik een opstelling voor een ander gezin in kon brengen. Dit heeft veel opgeleverd.

Mieke de Beer Integratief Kindertherapeut 2-daagse Familieopstellingen

Geweldig. De 2-daagse Familieopstellingen met thema Lot & Bestemming is een aanrader voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in zijn/haar eigen leven. Geeft helderheid, stukje verlichting en kracht.

Batti 2-daagse Familieopstellingen

Binnen een vertrouwde en veilige omgeving heeft mijn ziel weer wat meer ruimte gekregen. In mijn beleving is de 2-daagse Familieopstellingen met thema (Chronische) ziekten ver-rijkend en helend en een must voor iedereen die persoonlijk wil groeien en ontwikkelen.
Dank je wel Elmer Hendrix, Angeli Basten en het Grote Geheel.

Gita Siebers, MensInWording Kunstenares, NLP master en opsteller 2-daagse Familieopstellingen

Indrukwekkend en heftig, maar ook heel mooi en bijzonder. De begeleiding van Elmer Hendrix is erg goed, respectvol en empatisch en hij komt heel snel tot de kern. Goed om te weten is dat er behalve 9 deelnemers met een vraag ook vrij veel anderen bij zijn, die zich beschikbaar stellen als representant. Daar kun je even van schrikken in het begin, maar ondanks de vrij grote groep was er toch een hele veilige sfeer.

Zeer indrukwekkend en bijzonder, ben nog steeds in raadselen over wat er allemaal gebeurde.

Het was een hele fijne dag. Veilig, met warme en lieve mensen. Elmer Hendrix leidde de dag met heel veel compassie, helderheid en duidelijkheid. Ik heb mijn eureka-moment wel gehad, ook al snapte ik er met mijn hoofd niet veel van. Het zindert nog wel na en geeft me een gevoel van rust. Zeker een aanrader!

Het inbrengen van mijn vraag (zonder dat ik de vraag echt kon benoemen) heeft me een mooi inzicht gegeven met daardoor een gevoel van vrijheid en dankbaarheid. Weer een stap verder in mijn proces. Ook het staan als representant in iemands opstelling heeft me geraakt en erkenning gegeven van een eigen thema.

Indrukwekkend. Voor iemand die erg van de feiten is, is deze dag leerzaam en een verheldering op de kijk in het leven.

Bijzonder om weer te ervaren hoe dat wat gezien wil worden vorm krijgt.
Goede begeleiding. Elmer Hendrix doet precies voldoende, niet teveel en niet te weinig.

Echt heel gaaf, ik dacht een vraag te hebben maar de sessie gaf een totaal ander beeld van mezelf en de werkelijke vraag die in me brandde. Hele emotionele dag maar zeer bevredigend en bevrijdend.

Elmer Hendrix is een zeer ervaren en integere familie-opsteller. Het werken met een eigen vraag in een opstelling leverde bijna direct effect op in mijn dagelijks leven en in contact met (belangrijke) anderen. Ik kan deze manier van werken aan jezelf (en daarmee ook voor je familie) aanbevelen aan eenieder die kampt met thema's die steeds terugkeren in je leven en waar je de vinger niet goed achter krijgt.

Zeer indrukwekkende ervaring die veel inzicht geeft en in de onderstroom dingen in beweging zet in je leven. Een aanrader voor iedereen die blokkades wil opheffen en zich wil blijven ontwikkelen.

Een ervaring die nog lastig in woorden te vangen is, maar zeker helpend en verhelderend.

Je voelt je gelijk welkom. Het fijne en prettige is dat als je ergens geen antwoord op wil geven dat dat ook oke is! Het heeft heel veel losgemaakt bij mij ondanks dat ik heel nuchter ben in dit soort dingen. Zeker een aanrader!

Voor mij was de dag een intense en inzichtgevende ervaring. Ik was diep geraakt door zowel mijn eigen opstelling als de opstellingen van de andere vraagstellers. Zoveel tranen die gingen stromen, puzzelstukjes die op hun plek vielen, ongelooflijk. De verschuiving in mezelf die nu voelbaar is, ervaar ik als een cadeau. De begeleiding door Elmer Hendrix vond ik heel duidelijk, respectvol en veilig. Ik merkte dat ik in goede handen was. Bewonderenswaardig en fascinerend vond ik, hoe snel Elmer de kern van de vraag te pakken had en daarmee zonder aarzelen aan de slag ging. Hij straalde daarbij veel rust en zelfvertrouwen uit.

Het was een bijzondere dag. Bij de eerste opstelling dacht ik: dit is helemaal niets voor mij, maar ik werd er toch door gegrepen. Erg emotioneel was ik bij mijn eigen opstelling. Dit had ik niet verwacht omdat ik normaal gesproken niet goed bij mijn gevoel kan komen, maar het gebeurde vanzelf.

Heel prettig en fijn. Goede sfeer. Elmer Hendrix heeft de gave om bijzonder snel tot de essentie komen. Bijna clean en tegelijkertijd waardevol. Indrukwekkend, bevrijdend.

Ik vond het een bijzondere dag, maar wel één met veel confrontaties, pijn en verdriet. Het heeft me meer rust gegeven om mijn situatie te accepteren.

Top