Wie zijn wij

Het Instituut voor Systemisch Werk is een CRKBO-geregistreerd opleidingsinstituut dat opleidingen, trainingen en workshops aanbiedt voor particulieren en bedrijven.

Het systemisch werk verdiept zich in de onbewuste (basale en psychologische) werking van sociale systemen, zoals we die tegenkomen in relaties, families, organisaties en bedrijven.
De systemische zienswijze maakt het mogelijk om inzicht te krijgen in trauma en in hardnekkige patronen die we zowel in ons persoonlijk leven als in bedrijven kunnen tegenkomen.

De meest bekende werkvormen binnen het systemisch werk zijn wel familieopstellingen en organisatieopstellingen. Door middel van een opstelling rondom een thema of probleem, kun je belemmerende patronen doorbreken en bewuster en vrijer in het leven gaan staan.
Het opstellingswerk is in de jaren tachtig ontwikkeld door de Duitser Bert Hellinger.

Wij ondervinden telkens weer de grote waarde van dit werk en blijven ons buigen over nieuwe toepassingen en uitzetgebieden voor het systemisch werk; zoals bijvoorbeeld voor het onderwijs, voor mensen en werksoorten die te maken hebben met trauma en geweld zoals politie en kinderbescherming maar ook voor mensen die met ziekte te maken hebben of werken in de geneeskunde.
Het is een werksoort die in onze ogen een grote bijdrage levert aan de bewustwording en de gezondheid van mens en maatschappij.

Elmer Hendrix

-

Eigenaar, Trainer, Opsteller, Auteur

Angeli Basten

-

Directeur-eigenaar, Automatisering, Website en Teksten

Nathalie Salomons

-

Officemanager, directiesecretaresse

Monique Wenink

-

Officemanager assistent, Front- & backoffice

Jet Harkink

-

Frontoffice medewerker

Anne-Fleur Dijkstra

-

Bedrijfsondersteuner, Co-trainer in opleiding

Mieke Kox

-

Trainer systemisch werk

Yvonne Woordes

-

Trainer systemisch werk

Sarah Teunissen

-

Co-trainer

Top