Podcasts

Giel Beelen in gesprek met Elmer Hendrix

Giel Beelen is in zijn spirituele zoektocht de podcast Kukuru gestart, waarin hij mensen interviewt en vraagt naar hun expertise, ontdekkingen en levenslessen.
Dit keer ging hij in gesprek met Elmer Hendrix. Er volgt een heel gemoedelijk en diepgaand gesprek over 'de innerlijke houding' van de begeleider, de ziel, non-dualisme, tantra, de dood, en natuurlijk over bewustzijn. Natuurlijk komen ook Elmer's favoriete boeken aan bod.

De kracht van familieopstellingen

Charlotte Derksen in gesprek met Elmer Hendrix, familieopsteller, trainer en oprichter van Instituut voor Systemisch werk. Elmer vertelt over de kracht van familieopstellingen en systemisch werk, wat een familieopstelling je brengt en wat trauma en conditioneringen inhouden. Ook deelt hij hoe je bij jezelf kunt blijven, ook in moeilijke tijden als de huidige situatie.

Podcast Ader Academie

Dries en Thijs van de Ader Academie gingen in gesprek met Elmer Hendrix en Angelique van Hulst. Angelique is psychosomatisch fysiotherapeut en paardencoach en volgde de opleiding familieopstellngen bij Elmer Hendrix. Een gesprek over systemisch werk, paardencoaching en wat het Elmer en Angelique heeft gebracht.

Podcast De Heldenreis

Het IVSW werd benaderd door David van Balen van de podcast Twelve Waves en De Heldenreis. Wat volgde was een inspirerend gesprek tussen David en Elmer Hendrix over het onderwijs, en natuurlijk over opstellingen en systemisch werk.

Top