Zinnen die de ziel raken

Auteur: Elmer Hendrix

Zinnen die de ziel raken - Elmer Hendrix

Volledig herziene 6e druk te koop per mei 2024!

Inhoud:

Binnen het opstellingswerk wordt veel gebruik gemaakt van systemische zinnen. Vaak korte, kernachtige zinnen die ingezet worden om een shift in iemands wezen te bewerkstelligen, iemands ziel te raken en van daaruit een helende beweging op gang brengen.

Maar wat zijn nou de juiste systemische zinnen? En in welke situatie gebruik je welke zinnen?
Door zijn jarenlange ervaring met het opstellingswerk, kan Elmer putten uit een grote hoeveelheid situaties, thema’s en passende helende zinnen die hun effectiviteit hebben bewezen. Hij heeft deze uitgewerkt in een handboek dat voor elke opsteller een praktische tool is om te gebruiken in systemische opstellingen.
Voor vrijwel iedere dynamiek zijn de zinnen beschreven, en ook voor de reacties van de client hierop. Dat maakt dit boek zo krachtig.

Daarnaast vind je in het boek 16 uitgewerkte opstellingen zodat je als lezer kunt meekijken, en meditaties die gebruikt kunnen worden bij opstellingen en bij een-op-een werk met clienten.
 

Dit boek wordt samen met het boek 'Tao en de kunst van familieopstellingen' als lesmateriaal binnen de opleiding Familieopstellingen gebruikt en zit inbegrepen in de totaalprijs van de opleiding.

ISBN 9789083344737
Gebonden uitgave / hardcover

Geheel herziene 6e druk: mei 2024
248 pagina's
Prijs: € 29,95

De 6e druk is nu verkrijgbaar bij Uitgeverij Het Noorderlicht, Managementboek.nl en Bol.com

Bestel het boek

Bestel het e-book

Terug naar alle boeken

Top