Video's

Mieke Kox | Life Integration Process (LIP) opstellingen

Mieke Kox in gesprek met Arjan Rooyens ter introductie op een masterclass ‘Life Integration Process’ die Mieke voor ‘Voetstappen in het veld’ gaf.

Aftervideo boekpresentatie 'Volwassen worden voor Volwassenen'

Op 18 februari hebben we het boek ‘Volwassen worden voor volwassenen’ een feestelijke inwijding gegeven. Vrienden en vriendinnen, zoals onder andere Els van Steijn (De Fontein) en Marjolein Berendsen (Holistisch Leven) waren erbij en Elmer Hendrix werd geïnterviewd door Jessica van Spengen. Om je een indruk van de dag te geven hebben we deze after-video gemaakt.

Livestream boekpresentatie 'Volwassen worden voor Volwassenen'

Elmer Hendrix wordt bij de boekpresentatie van het boek 'Volwassen worden voor volwassenen' geïnterviewd door Jessica van Spengen. Zowel de aanwezigen als de mensen die de livestream bekeken konden ter plekke hun vragen stellen, die vervolgens door Elmer werden beantwoord.

Bekijk hier de volledige livestream.
 

De Win-Win Podcast over 'Volwassen worden voor Volwassenen'

Wat Elmer na meer dan twintig jaar ervaring in het werken met groepen duidelijk is geworden, is dat er maar weinig mensen werkelijk emotioneel volwassen zijn. Tijd, dat we massaal volwassen worden. Daarom schreef Elmer Hendrix een nieuw boek: 'Volwassen worden voor volwassenen'. In deze podcast van Janneke van der Meulen bespreken we het uitgebreid.

Podcast Holistisch leven - Aflevering 66 Elmer Hendrix

Ben je geïnteresseerd in familieopstellingen en systemisch werk? Dan moet je zeker even kijken en luisteren naar de nieuwste aflevering van de podcast Holistisch Leven waarin Marjolein Berendsen een inspirerend gesprek voert met Elmer Hendrix.
Als kers op de taart neemt Elmer je mee in een geleide meditatie met je ouders.

Creative Wisdom #11 - Elmer Hendrix

Wat is nou systemisch werk en wat kan het voor je betekenen? Liza Salimans ging in gesprek met Elmer Hendrix van IVSW over de magie van familie opstellingen. En over 'Bewustzijn' dat alles beweegt. Elmer is open over zijn persoonlijke proces en hoe de liefde daarin een grote rol speelde.
'Realiseer je dat jij de allerbelangrijkste persoon bent op de hele wereld. Zorg heel goed voor jezelf. Dan dien je het leven het meest.' aldus Elmer.

Podcast met Janneke van der Meulen

Janneke van der Meulen, fruit-en planteneter, sporter, wereldkampioen roeien en auteur van verschillende boeken, ging in gesprek met Elmer Hendrix. In deze Podcast 'Wakker worden met Janneke' kwamen allerlei aspecten van het leven aan bod zoals het (h)erkennen en oplossen van trauma, innerlijke groei, de lessen van Eckhart Tolle en hoe echt volwassen te worden.

Giel Beelen in gesprek met Elmer Hendrix

Giel Beelen is in zijn spirituele zoektocht de podcast Kukuru gestart, waarin hij mensen interviewt en vraagt naar hun expertise, ontdekkingen en levenslessen.
Dit keer ging hij in gesprek met Elmer Hendrix. Er volgt een heel gemoedelijk en diepgaand gesprek over 'de innerlijke houding' van de begeleider, de ziel, non-dualisme, tantra, de dood, en natuurlijk over bewustzijn. Natuurlijk komen ook Elmer's favoriete boeken aan bod.

Podcast Ader Academie

Dries en Thijs van de Ader Academie in gesprek met Elmer Hendrix en Angelique van Hulst. Ze praten over systemisch werk en paardencoaching, en wat het Elmer en Angelique heeft gebracht.

Intro masterclass 'De innerlijke houding in de begeleiding'

Arjan Rooyens van Voetstappen in het Veld in gesprek met Elmer Hendrix.

Vervolg masterclass 'De innerlijke houding in de begeleiding'

Arjan Rooyens stelt vragen over de innerlijke houding aan Elmer Hendrix.

Annelies Meijers over het boek 'Tao en de kunst van familieopstellingen'

Annelies Meijers geeft haar blik op dit boek.

Video-impressie Instituut voor Systemisch Werk

IVSW - Wij zijn wij? Opgenomen en gemonteerd door Majbritt Nieukerke.

Top