Life Integration Process (LIP)

Life Integration Process (LIP)

Wat zeggen de deelnemers

Met mijn deelname aan de training Life Integration Process (LIP) maakte ik kennis met een heel mooie, intense en voor mij zeer verhelderende manier van opstellen. Vanuit volwassenheid neem je de realiteit waar van eerdere levensfasen en je realiseert je: “Ja, zo was het...”, in het volle besef dat je dat kind niet meer bent, maar dat je al die fasen hebt geïntegreerd tot degene die je nu bent.
De persoon die Elmer is en de begeleiding die hij geeft,  heeft mij de veiligheid en het vertrouwen gegeven om de realiteit onder ogen te zien.  LIP is zowel geschikt voor mensen die weinig tot geen ervaring hebben met systemisch werk als ook een verrijking voor de studenten van de opleiding Systemisch werk.

Maud van der Knaap
 

Toen ik op de website van het Instituut Voor Systemisch Werk (IVSW) las over de training Life Integration Process (LIP), had ik meteen het gevoel: Daar moet ik naartoe, daar moet ik zijn! Het was een indrukwekkende maar vooral mooie ervaring.

Deze manier van (jezelf) opstellen, kijkend vanuit volwassenheid was spannend, krachtig, ontroerend, confronterend, helend, en wat nog niet meer …. Een fantastische stap in mijn eigen bewustwordingsproces.
Na diverse familieopstellingen gedaan te hebben, was dit voor mij de kers op de taart!

Frank Kamminga
 

Dat deze training mij zo diep zou raken had ik niet kunnen vermoeden; Ik heb de twee dagen als heel bijzonder ervaren. De integere manier van werken van Elmer zorgt voor vertrouwen, veiligheid en openheid in de groep.

De training 'Life Integration Process' is een prachtige training op zich en daarnaast ook een erg waardevolle aanvulling op de opleiding Familieopstellingen.

Saskia
 

De door Wilfried Nelles aangedragen methode wordt door Elmer op geheel eigen wijze gepresenteerd. In mijn ogen heeft Elmer er een cruciaal element aan toegevoegd; namelijk de 'Eenheid' ofwel de 'non-duale fase'.

Een van de mooiste en diepgaande ervaringen die ik tot nu toe op opstellingsgebied heb meegemaakt. Een aanrader voor diegenen die zich willen verbinden met de realiteit van hun leven. Als je doekjes zoekt voor het bloeden, zou ik deze training niet volgen.

Jan Gunther
 

Een prachtige aanvulling op het reeds gekende Opstellingenwerk.

Els

Top