Life Integration Process (LIP)

Life Integration Process (LIP)

Informatie en kosten L.I.P.

Deze LIP-training duurt 2 dagen.
De groep bestaat uit minimaal 10 en maximaal 16 deelnemers.

Ter voorbereiding kun je desgewenst het boek 'Het leven kent geen weg terug' van Wilfried Nelles lezen (dit boek wordt niet verstrekt tijdens de training).

Docent

De training wordt verzorgd door Elmer Hendrix en/of Mieke Kox.

Lestijden

Van 09.00 tot 17.00 uur (inloop vanaf 08.30 uur).

Locaties

Deze 2-daagse training staat ingepland op verschillende locaties in Nederland. Raadpleeg voor je juiste informatie de agenda.
De bereikbaarheid naar onze cursuslocaties is goed en er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Kosten

De training kost € 295,-
De training wordt verzorgd met koffie, thee en lekkers en is exclusief lunch.
Neem daarom een eigen lunchpakket mee of je kunt gebruik maken van de horeca* in de buurt.
* Let op: In verband met de richtlijnen rondom het coronavirus is vooraf reserveren voor een lunch vaak wel noodzakelijk.

Onze opleidingen, trainingen en nascholingen zijn CRKBO-geregistreerd (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs) en daardoor vrijgesteld van BTW.

Certificaat

Na afloop van de training ontvang je binnen 5 werkdagen digitaal een certificaat van deelname.
 

Naar Data

Wat zeggen de deelnemers

 • Life Integration Process (LIP)

  Vanuit volwassenheid neem je de realiteit waar van eerdere levensfasen en je realiseert je: “Ja, zo was het...”, in het volle besef dat je dat kind niet meer bent, maar dat je al die fasen hebt geïntegreerd tot degene die je nu bent.

  Maud van der Knaap

 • Life Integration Process (LIP)

  De tweedaagse heeft me zeer verdiepende inzichten gegeven die nog altijd voelbaar zijn en die me tot op de dag van vandaag helpen in het maken van keuzes. Niet alleen mijn eigen opstelling, maar ook die van anderen hebben daartoe bijgedragen. Enorm dankbaar gevoel!

  Maritha van Osch

 • Life Integration Process (LIP)

  Heel bruikbaar bij systemische coaching in verschillende vormen.

  Suzanna

 • Life Integration Process (LIP)

  LIP is een zeer inzichtelijke manier van integreren van de trauma's opgedaan van baarmoeder tot heden. Prachtig, pijnlijk, diep en bevrijdend.

  Auke Attema
  Opsteller bij 'Het Vrije Element'

 • Life Integration Process (LIP)

  Prachtige en verdiepende 2-daagse training met alle ruimte voor vragen en delen van inzichten. In deze training heb ik een ander deel van mijn eigen realiteit onder ogen kunnen zien.

  Han

 • Life Integration Process (LIP)

  Een mooie ervaring om kennis te maken met LIP en ook zodanig dat ik er mee aan de slag kan als vervolg op mijn opleiding in Familieopstellingen.

  Ton de Rooij
  Coach-trainer-opsteller

 • Life Integration Process (LIP)

  De training heb ik als indrukwekkend en waardevol ervaren. Zo bijzonder om terug te kijken naar de periodes in je leven op een manier als deze: eenvoudig en zo raak!

  Milou van Toor
  Familieopsteller en pedagoog

 • Life Integration Process (LIP)

  Mooi, indrukwekkend en heel intensief. Heel bijzonder om via deze wijze delen / fases van jezelf te kunnen aanschouwen en je er zo nodig opnieuw mee te kunnen verbinden.
   
  Maureen Westenenk
  Haptotherapeut

 • Life Integration Process (LIP)

  Door onder ogen te zien wat er was, kan ik verder. Ook voor opstellers interessant als nieuwe werkvorm en ook om je eigen rol/houding als opsteller verder te ontwikkelen.

  Mascha

 • Life Integration Process (LIP)

  De training was een groot cadeau aan mezelf, aan de ene kant heeft het me tips en trucs geleerd om dit zelf in de praktijk te gaan brengen en aan de andere kant is het ondergaan van alle opstellingen een innerlijke verrijking geweest. Niet in de laatste plaats door de fantastische begeleiding van Elmer.

  Dorien

Top