Voor wie

Voor wie

1. Voor personen die al een opleiding in systemisch werk gedaan hebben (of daar nog mee bezig zijn) en zich meer willen verdiepen en bekwamen in de innerlijke houding van de begeleider.
Deze innerlijke houding heeft alles te maken met aanwezig zijn in je lichaam in het 'hier en nu', en wordt door trainer Elmer Hendrix beschouwd als het belangrijkste ‘gereedschap’ om op een juiste manier systemisch en fenomenologisch te kunnen werken.
Deze juiste innerlijke houding is binnen elke vorm van opstellingen essentieel: of je nu opstellingen begeleidt met representanten, met vloerankers, met poppetjes, in de mind of door middel van een dialoog met een cliënt.

Heb je al een Opleiding Familieopstellingen gevolgd bij het IVSW? Dan heb je deze ziens- en werkwijze grotendeels ook al in je opleiding behandeld en geoefend. Voor jou zal er een stukje overlap zitten in hetgeen dat aan bod komt, maar deze 4-daagse kan dan als een (gedeeltelijke) herhaling en verdieping fungeren.
 

2. Voor al dan niet systemisch werkende, coaches, psychologen, mediators, therapeuten enz. die de inhoud van deze dagen willen gebruiken voor toepassingen binnen hun werk of voor hun eigen persoonlijke groei.
 

3. Voor iedereen die al enige persoonlijke ervaring heeft opgedaan in het systemisch werk (bijvoorbeeld al eerder heeft deelgenomen aan een workshop of training met familieopstellingen) en de inhoud van deze dagen willen gebruiken voor hun eigen persoonlijke ontdekkingstocht en bewustwordingsproces.

Als nascholing of om te 'ondergaan'

Tijdens de dagen wordt er veel gewerkt met familieopstellingen vanuit vragen en thema's van de deelnemers zelf. (Er wordt dus niet gewerkt met gastcliënten.)

Trainer Elmer Hendrix werkt tijdens deze 4 dagen met familieopstellingen aan de hand van vragen en thema's van de aanwezige deelnemers en zal deze 'ondertitelen' om meer grip te kunnen krijgen op wat er gebeurt als je jezelf loslaat en overgeeft aan een onzichtbare, maar veel grotere kracht en intelligentie dan jijzelf kunt belichamen.

Ook kunnen (meer of minder ervaren) opstellers tijdens deze training een opstelling begeleiden onder supervisie van de trainer.

'De Tao als Leidraad' is een training voor opstellers, trainers, therapeuten, coaches en verder voor iedereen die meer in contact wil komen met de stroom van het leven.

Wat zeggen de deelnemers

Top