Voor jou

Voor jou

Zoek je verdieping voor jezelf?

 

De hele wereld met alles wat erop leeft, is een systeem. Alles en iedereen is verbonden met elkaar, ook al besef je dat misschien niet dagelijks. Door hier meer inzicht in krijgen en meer kennis op te doen over de wetmatigheden van sociale systemen, kun je veel over jezelf en je medemens leren.


Loop je ergens tegenaan?

Kijk dan eens naar een workshop Familieopstellingen.
Je kunt hier een vraag of thema inbrengen waar je graag aan wilt werken.
Zo'n thema kan bijvoorbeeld zijn:
Een relatieprobleem (of geen geschikte partner kunnen vinden), een stroeve relatie met je ouder(s), broer(s) of zus(sen), issues met een kind (of meerdere kinderen) binnen een (samengesteld) gezin, een traumatisch verleden waar je last van hebt, last van depressie, je draai in het leven niet kunnen vinden enz.

 

Wil je meer inzicht?

Heb je geen dringend probleem maar zou je wel graag meer inzicht in intermenselijke relaties willen krijgen of in je eigen gezin of familie? Gewoon om beter te snappen hoe dat nu werkt in jouw leven en familie?
Kijk dan eens naar de 2-daagse training 'Inzicht in je familiesysteem'. Daar krijg je heel veel systemische kennis en achtergrondinformatie aangereikt die je meteen op je eigen situatie kunt toepassen. Dit is ook een hele mooie entree voor als je nog geen ervaring hebt opgedaan met het systemisch werk en hierover graag meer wilt weten.

Natuurlijk hebben we nog meer trainingen die interessant voor je kunnen zijn om wat dieper inzicht in jezelf en je patronen te kunnen krijgen. Neem eens een kijkje!

 

Wil je méér?

Wil je meer en dieper? Gun jezelf dan de Opleiding Familieopstellingen, en daarmee de kans om jezelf en je onbewuste kanten tegen te komen en jezelf te bevrijden van oude patronen en ballast. Een cadeau waar je profijt van hebt voor de rest van je leven.
En uiteraard leer je in deze opleiding ook je het systemisch werk kunt toepassen en hoe je zelf opstellingen kunt begeleiden.

Top