Voor je beroep

Voor je beroep

Wil je systemisch werk toepassen binnen je werk?


Werk je met mensen?

Ben je bijvoorbeeld een psycholoog, arts, coach, mediator, (familie-)therapeut, jurist, bedrijfsleider, teamleider, HR-manager, PR-medewerker enz. Dan is de Opleiding Familieopstellingen waarschijnlijk een prachtige aanvulling op je eerdere opleidingen en achtergrond.
In deze praktische 18-daagse opleiding vind je veel verdieping, kennis en tools die je meteen in je bestaande werk kunt toepassen. Natuurlijk geeft het je tevens meer inzicht in je eigen psyche, (jeugd-)trauma's en familiepatronen.

Wil je zelf ook gaan werken met familieopstellingen in groepen of in een 1-op-1 setting? Dat leer je natuurlijk ook in de Opleiding Familieopstellingen. Werken met opstellingen is echt een ambacht dat tijd en toewijding vraagt. Tijdens de opleiding Familieopstellingen wordt er heel veel met elkaar, en met vragen van gastcliënten geoefend. Dit werk maak je je uitsluitend eigen door het heel veel te doen.

Vind je een opleiding te lang en zoek je iets wat kort is maar toch meer inzicht en wat praktische tools biedt? Kijk dan eens tussen onze verschillende trainingen.

Heb je al een opleiding in systemisch werk afgerond en zoek je verdieping of verbreding? Dan is een Train de trainer wellicht iets voor jou!

 

Werk je specifiek met kinderen, jongeren en gezinnen?

Kijk dan eens naar de Opleiding Werken met Kind en Gezin. Daar leer je vooral om systemisch te kijken naar de problematieken die je tegenkomt binnen gezinnen of bij kinderen of jongeren. Dit kan een prachtige aanvulling zijn op je toolkit en kun je toepassen binnen je bestaande werk als coach, therapeut, (jeugd-) hulpverlener, trainer, onderwijzer, arts, mediator enz.

Heb je al een systemische vooropleiding, zoals een opleiding in familieopstellingen van tenminste 12 dagen? Dan kun je ook de verkorte opleiding (module) volgen. Kijk daarvoor bij Module Werken met Kind en Gezin.


 

Werk je met organisaties en/of bedrijven?

Dan kun je na de Opleiding Familieopstellingen (tevens de basisopleiding voor het systemisch werk) de Opleiding Organisatieopstellingen volgen om het systemisch werk toe te passen binnen bedrijven.

Je kunt daarmee bedrijfsadvies geven, teams coachen en mogelijke oplossingen aanreiken voor o.a. lang bestaande en hardnekkige problemen binnen een bedrijf of organisatie. Ook kun je het systemisch werk inzetten als instrument bij belangrijke beslissingen.

Top