Vind je Balans (in leven en familie)

Vind je Balans (in leven en familie)

Informatie en kosten 'Vind je Balans'

'Vind je Balans'; in het leven en in je familie.
Deze training duurt 2 dagen. Tussen de 2 dagen zit een tussentijd van ongeveer 2 à 3 weken om hetgeen geleerd is op dag 1 wat bezinktijd te geven, plus om te kunnen voorbereiden op dag 2 (maken van een genogram).

Docent

De lessen worden verzorgd door Elmer Hendrix en/of Mieke Kox.

Lestijden

Van 10.00 tot 16.00 uur (inloop vanaf 09.30 uur).

Locatie

Deze 2-daagse training vindt plaats in Dieren, Gelderland.
De bereikbaarheid naar de locatie, zowel met auto als per openbaar vervoer, is uitstekend en er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.
(Een paar weken voor aanvang van de activiteit krijg je een e-mail waarin staat op welk adres deze gaat plaatsvinden.)

Kosten

Deze training kost € 175,-
De training wordt verzorgd met koffie, thee en lekkers en is exclusief lunch.
Neem daarom een eigen lunchpakket mee of je kunt gebruik maken van de horeca* in de buurt.
* Let op: In verband met de richtlijnen rondom het coronavirus is vooraf reserveren voor een lunch vaak wel noodzakelijk.

Onze opleidingen, trainingen en nascholingen zijn CRKBO-geregistreerd (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs) en daardoor vrijgesteld van BTW.

Certificaat

Na afloop van de training ontvang je binnen 5 werkdagen een digitaal certificaat van deelname.

Naar Data

Wat zeggen de deelnemers

 • Vind je Balans

  Indrukwekkende trainingsdagen waarin ik zeer welkome inzichten over mijn systeem van herkomst heb opgedaan en mijn bewustzijn over de plek die ik in het hier en nu in verschillende systemen inneem, verder is toegenomen. En dat samen in verbinding met een fijne groep mensen onder begeleiding van een meer dan betrokken trainer.

  Rob Luykx
  HR Manager

 • Vind je Balans

  Door een combinatie van levenservaring/verhalen, theorie en vragen uit de groep creëert Elmer Hendrix inzicht in de werking van sociale systemen en hoe deze functioneren. Dat geeft zoveel relativering, rust en groei, dat zou iedereen mogen weten!

  Maaike

 • Vind je Balans

  De training was voor mij een interessante kennismaking met systemisch werken op zowel theoretisch als praktisch niveau. Heel concreet heb ik door deze training de tafelsetting thuis veranderd. Dit heeft veel meer rust gecreëerd tijdens het eten bij ons thuis. Boeiend!

  Bianka Hazenbrink

 • Vind je Balans

  Elmer Hendrix & Mieke Kox zijn twee toegewijde trainers die van begin tot het eind enthousiast zijn en mooie voorbeelden geven!
  Ik kan iedereen de training aanraden, maar pas op: hierna word je enthousiast en wil je meer. Voor mij is deze training een begin van vele mooie opleiding(en) die nog mogen volgen.
   
  Deniece Lucassen

 • Vind je Balans

  Ik leef met mijn vriend in een meervoudig samengesteld gezin. Door de theoretische achtergrond die met veel bezieling wordt overgebracht, leek het alsof onze, soms complexe uitdagingen, ontrafeld werden waardoor we er ook beter over kunnen communiceren. Echt een aanrader voor zowel mensen die bekend zijn met opstellingen als voor mensen die er meer over willen weten.

  Eveline

 • Vind je Balans

  Deze training maakt duidelijk hoeveel impact je familiegeschiedenis heeft! Helder en inspirerend.

  Anoniem

 • Vind je Balans

  De tweedaagse training was voedend voor mij. De informatie was praktisch en goed gestructureerd waardoor ik het goed kon opnemen. De al aanwezige kennis in mij, werd netjes op een rij gezet. Ik dacht dat er alleen goede leraren waren in het buitenland. Eindelijk een goede training in het Nederlands!

  Janneke Venema

 • Vind je Balans

  De tweedaagse was inspirerend, intensief en indrukwekkend. Er wordt duidelijk uitgelegd wat systemisch werken is en je wordt er zelf ook mee aan de slag gezet, wat heel veel nieuwe informatie kan opleveren.

  Anoniem

 • Vind je Balans

  Als ik een wereldleider zou zijn, en iets mocht toevoegen aan het dagelijks leven en educatie van mensen, dan zou ik van harte kiezen voor familieopstellingen. Ik ben erg gegrepen door dit werk van Bert Hellinger, dat bij het IVSW vanuit het hart wordt doorgegeven.

  Anneke

 • Vind je Balans

  Fantastisch; inzichtelijk en helder. Ik werd energetisch flink doorgeschut dat was confronterend maar ook wel goed. Ik vond het jammer dat de cursus voorbij was.

  Anoniem

Top