Toestemmingsverklaring

Toestemmingsverklaring voor video-opnamen

Tijdens de Opleiding Familieopstellingen OFO-230105-OS, welke start op 5 januari 2023 en zal doorlopen tot en met 30 juni 2023, zullen op ongeveer zes opleidingsdagen video-opnamen gemaakt worden van (met name) de trainer.
Ook kunnen er wat beelden van opstellingen of oefeningen, en daarmee van jou als deelnemer, op de film komen. Daarom geef je, wanneer je je inschrijft als student aan deze opleiding, tevens toestemming dat deze beelden (waar jij mogelijk op staat) gebruikt zullen worden door IVSW.
Hiermee stem je in, wanneer je je (online) inschrijft voor, en deelneemt aan deze opleiding.


Jouw toestemmingsverklaring:

  1. Tijdens de Opleiding Familieopstellingen waar ik aan deelneem, worden er tijdens enkele dagen video-opnamen gemaakt, daarbij is het mogelijk dat ik word opgenomen in beeld en geluid. Hiervoor geef ik mijn toestemming.
  2. Daarnaast geef ik toestemming dat het opgenomen beeld- en geluidsmateriaal gebruikt gaat worden op openbare kanalen (zoals de website van IVSW, in online videotrainingen van IVSW, videokanalen, social media en nieuwsbrieven).

 

Goed om te weten

  • Van tevoren kun je als deelnemer natuurlijk aangeven of je wel of niet in beeld wil komen en dan wordt daar vanzelfsprekend rekening mee gehouden.
  • De cameraploeg zal zich zeer bescheiden opstellen en gaat met de grootste zorg en respect te werk; de integriteit van de opleiding en eventuele opstellingen komen hierbij niet in het geding.
  • Je krijgt van tevoren het eindresultaat te zien en mocht er iets van je opstaan dat je achteraf toch liever niet in de video opgenomen wilt hebben (te kwetsbaar bijvoorbeeld) dan kunnen we dat eruit halen.

 

Hoe lang wordt jouw beeldmateriaal bewaard?

We bewaren het opgenomen materiaal voor onbepaalde tijd. Je mag de door jou gegeven toestemming altijd intrekken door dit in een mail kenbaar te maken (naar info@ivsw.nl ). Vanaf dat moment zullen we het materiaal waar jij op staat niet meer in nieuwe toepassingen gebruiken. Bij het intrekken van je toestemming, wordt jouw beeldmateriaal ook niet langer meer bewaard.

Top