Opleiding Systemisch Coachen

Ben je al coach, therapeut of trainer en wil je graag systemisch werk kunnen toepassen binnen je huidige aanbod? Dan is dit een passende opleiding voor je.
Je leert systemisch te coachen binnen een 1-op-1 setting en met een systemische bril naar situaties te kijken. Deze opleiding wordt aangeboden door Caprilli Coaching maar omdat een docent van het IVSW de opleiding verzorgt, brengen we deze graag onder je aandacht.

Opleiding Systemisch Coachen

Opleiding Systemisch Coachen

Deze opleiding is ontwikkeld om de toenemende vraag naar kennis en kunde van familiesystemen beter te leren begrijpen op individueel niveau en daarnaast om in te zetten voor de begeleiding van andere mensen.


De opleiding bestaat uit 4 blokken van 2 aaneengesloten dagen:

Blok 1 
Hier leer je algemene kennis over systemen en de werking van de verschillende gewetens.
Blok 2 
In dit blok leer je diverse dynamieken die binnen systemen kunnen spelen en krijg je gereedschappen om systemisch te kunnen werken.
Blok 3 
In deze dagen leer je verschillende systemische interventies toe te passen.
Blok 4 
In dit blok leer je systemisch te coachen met behulp van diverse werkvormen.


Wat je leert is in eerste instantie gericht op het kunnen inzetten van systemische coaching in de begeleiding van mensen. Voor het geven van hele familie- of organisatieopstellingen verwijzen we graag naar de opleiding Familieopstellingen en de opleiding Organisatieopstellingen.
 

Deze specifieke opleiding verzorgen we voor Caprilli Coaching & Training. Je kunt je daarom niet aanmelden via deze website.
Voor meer informatie en aanmelding:


Naar Caprilli
Top