Hoe werkt Mijn IVSW?

Hoe werkt mijn IVSW-1

Als je een account hebt aangemaakt kun je inloggen met je e-mailadres als gebruikersnaam en je wachtwoord.
Dat doe je door te klikken op 'Mijn IVSW' rechtsboven in het topmenu van de website.

 

Hoe werkt mijn IVSW-2

In het scherm dat je vervolgens te zien krijgt vul je je e-mailadres en je wachtwoord in, of maak eerst een account aan.
 

Hoe werkt mijn IVSW-3

Nu ben je ingelogd en kun je je gegevens aanpassen en je activiteiten inzien.


Personen die een opleiding bij IVSW volgen (of hebben gevolgd) zien hier nog extra opties zoals een menu-item met 'Prikbord' en kunnen al meteen de laatst geplaatste prikbord-berichten lezen.

'Certificaten' in het menu wordt zichtbaar als je een training of opleiding hebt afgerond. Je kunt daar dan je certificaat downloaden.
 

Hoe werkt mijn IVSW-4

Als je geen opleiding bij IVSW volgt en doorklikt op het menu-item 'Representant zijn' krijg je bovenstaande tekst te zien maar is er geen mogelijkheid om je aan te melden als representant.
 

Hoe werkt mijn IVSW-6

Als je een opleiding bij IVSW volgt en doorklikt op het menu-item 'Representant zijn' kun je je aanmelden als representant.
(Alléén onze studenten (en oud-studenten) kunnen zich onder 'Representant zijn' aanmelden als representant bij de workshops Familieopstellingen (om extra ervaring op te doen) en hebben toegang tot het Prikbord om met andere studenten te kunnen communiceren. Die extra services zijn dus alleen zichtbaar en toegankelijk voor (oud-)studenten van IVSW.)

 

Ook kunnen studenten gastclienten aanmelden voor hun opleiding. Er verschijnt dan een gele button onder de specifieke opleiding in 'Mijn activiteiten'.

Inloggen op Mijn IVSW

Top