2-daagse Familieopstellingen

2-daagse Familieopstellingen

Wat zeggen de deelnemers

Bijzonder waardevol. Zeer kundig begeleid en keer op keer rakend aan de essentie. Een prachtige ervaring.

Karel Gerritse
Arts voor integrale geneeskunde
(2-daagse familieopstellingen met thema: Lot & Bestemming)

Binnen een vertrouwde en veilige omgeving heeft mijn ziel weer wat meer ruimte gekregen. In mijn beleving is de workshop ver-rijkend en helend en een must voor iedereen die persoonlijk wil groeien en ontwikkelen. Dank je wel Elmer en Angeli en het Grote Geheel.

Gita Siebers
Eigenaresse van MensInWording
(2-daagse Familieopstellingen met thema: (Chronische) ziekten)

Indrukwekkend tweedaagse over dader- en slachtofferschap mogen meemaken onder de deskundige leiding van Elmer Hendrix. Als iemand een andere opsteller kent die beter thuis is in de materie van dader- en slachtofferdynamieken houd ik me van harte aanbevolen! Ik geloof echter dat Elmer in Nederland zijn gelijke niet kent in deze.

Jan Gunther
Jeugdhulpverlener en systemisch werker
(2-daagse familieopstellingen met thema: Daders & Slachtoffers)

Ik was in eerste instantie verbaasd over de grootte van de groep. Wij zaten met 19 mensen in de zaal. De workshop heeft mij verrijkt en ik ben nog dichter tot mijzelf gekomen, in de zin van het opnieuw doorleven van mijn innerlijke pijn en het beter accepteren van mijn lot en mijn bestemming. Mooie en hele fijne ontmoetingen. Dank jullie wel!

Antoine Masrom
Senior Adviseur Rijksoverheid
(2-daagse Familieopstellingen met thema: Lot & Bestemming)

Heel waardevol. Doordat het een tweedaagse was leek het alsof het nog intenser was. De aanvullingen over het onderwerp, in dit geval ziekte, die in het moment gegeven werden waren heel verhelderend en verdiepend. Dank.

Suzanna
(2-daagse Familieopstellingen met thema: (Chronische) ziekte)

Tijdens deze 2- daagse familieopstellingen werden er veel thema's aangeraakt, ook mijn eigen thema's. Mooie inzichten gekregen en de begeleiding door Elmer Hendrix was heel professioneel, helder en zuiver wat ik heel prettig vond.

Chantal
(2-daagse Familieopstellingen met thema: Lot & Bestemming)

Het waren zeer indrukwekkende dagen. Fijn om met een thema bezig te zijn, het lijkt gelijk meer diepgang te krijgen. Daarbij was ik weer onder de indruk van de ambacht waarmee Elmer de opstellingen begeleidt, en hoe hij zo'n veilige bedding neer kan zetten waardoor er een heel open sfeer was. Ik vond het ook heel bijzonder dat ik een opstelling voor een ander gezin in kon brengen. Dit heeft veel opgeleverd.

Mieke de Beer
Integratief Kindertherapeut
(2-daagse familieopstellingen met thema: Samengestelde Gezinnen)

Geweldig. Aanrader voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in zijn/haar eigen leven. Geeft helderheid, stukje verlichting en kracht.

Batti
(2-daagse Familieopstellingen met thema: Lot & Bestemming)

De tweedaagse was erg inspirerend. Mooi om de dynamieken binnen samengestelde gezinnen te zien in veel verschillende opstellingen. Heel bijzonder ook weer hoe Elmer de processen begeleid en een groep mensen die elkaar niet kent zoveel aan elkaar kan laten zien en ervaren door opstellingen samen te doen. Ik kan er weer veel van toepassen en gebruiken in mijn dagelijkse werk met gezinnen :)

Annemarie
(2-daagse familieopstellingen met thema: Samengestelde Gezinnen)

Het is wonderlijk dat representanten zo helder laten zien welke verstrikkingen, buitengesloten leden en onnatuurlijke ordeningen er in families aanwezig zijn . De sterke behoefte van ieder om het geheel weer stromend te krijgen door integratie blijft mooi om te zien en ervaren.  

Eveline
(2-daagse Familieopstellingen met thema: (Chronische) ziekte)

Elmer weet me altijd weer te verrassen met zijn diepe inzicht in de menselijke ziel, en zijn grote gevoeligheid voor dat wat zich laat zien en voelen.

Joost Kramer
(2-daagse familieopstellingen met thema: Daders & Slachtoffers)

Top