2-daagse Familieopstellingen

2-daagse Familieopstellingen

Wat zeggen de deelnemers

De 2-daagse familieopstellingen met als thema Bindings- en Verlatingsangst was een helende en inzicht brengende ervaring met zorgvuldigheid, veiligheid en duidelijkheid omgeven.
Elmer Hendrix zijn manier van waarnemen is onovertroffen en zorgt dat de opstelling steeds naar de essentie gaat van wat er werkelijk speelt. Zijn manier van begeleiding is respectvol en rustig. Alles wat er gebeurt doet er toe en heeft betekenis. Mij heeft hij het vertrouwen gegeven ook het laatste stukje van de weg te kunnen afleggen.

Wouter Craandijk
Coach/trainer

(2-daagse familieopstellingen 'Bindings- en Verlatingsangst')

De weken voor de 2-daagse Lot & Bestemming kwamen er al mensen en verhalen op mijn pad die als het ware een voorbereiding leken op wat er in deze twee dagen ging gebeuren. Tijdens mijn opstelling gebeurde er zoveel dat ik het nauwelijks kan navertellen. Mijn denken stopte. In de opstelling werd een woede zichtbaar die te herleiden was naar mijn vader en mijn opa. Nu een paar weken later, voel ik dat de woede die ook in mij zat, weg is. En dat voelt onbeschrijfelijk fijn. Ik voel mij geen slecht mens meer en ben verlost van ongezonde ballast. Ik ben Elmer Hendrix (de begeleider) dankbaar voor zijn vakmanschap en voor de veilige en betrouwbare sfeer die hij schept.

Elly
(2-daagse familieopstellingen met thema: Lot & Bestemming)

Indrukwekkend tweedaagse over dader- en slachtofferschap mogen meemaken onder de deskundige leiding van Elmer Hendrix. Als iemand een andere opsteller kent die beter thuis is in de materie van dader- en slachtofferdynamieken houd ik me van harte aanbevolen! Ik geloof echter dat Elmer Hendrix in Nederland zijn gelijke niet kent in deze.

Jan Gunther
Jeugdhulpverlener en systemisch werker
(2-daagse familieopstellingen met thema: Daders & Slachtoffers)

Het pakt de kern en maakt alles zo verbluffend simpel en duidelijk. Het klopt altijd.

Ronald Hoek
ICT ondernemer

(2-daagse familieopstellingen met thema: Bindings- en Verlatingsangst)

Bijzonder waardevol. Zeer kundig begeleid en keer op keer rakend aan de essentie. Een prachtige ervaring.

Karel Gerritse
Arts voor integrale geneeskunde
(2-daagse familieopstellingen met thema: Lot & Bestemming)

Ik was in eerste instantie verbaasd over de grootte van de groep. Wij zaten met 19 mensen in de zaal. De workshop heeft mij verrijkt en ik ben nog dichter tot mijzelf gekomen, in de zin van het opnieuw doorleven van mijn innerlijke pijn en het beter accepteren van mijn lot en mijn bestemming. Mooie en hele fijne ontmoetingen. Dank jullie wel!

Antoine Masrom
Senior Adviseur Rijksoverheid
(2-daagse Familieopstellingen met thema: Lot & Bestemming)

Heel waardevol. Doordat het een tweedaagse was leek het alsof het nog intenser was. De aanvullingen over het onderwerp, in dit geval ziekte, die in het moment gegeven werden waren heel verhelderend en verdiepend. Dank.

Suzanna
(2-daagse Familieopstellingen met thema: (Chronische) ziekte)

Zeer inzichtelijke en bijzondere 2-daagse. Mijn eigen opstelling heeft voor een soort aardverschuiving in mezelf gezorgd en ook het kijken naar de andere opstellingen was zeer leerzaam en bood vaak herkenning. Elmer Hendrix begeleidt op zo'n heldere, no-bullshit, vriendelijke en humoristische wijze - te gek!

Charlotte Derksen
(2-daagse familieopstellingen met thema: Lot & Bestemming)

Hele mooie ervaring. Veel intieme, kwetsbare momenten gedeeld met een geweldige groep mensen, met tussendoor verhelderende inzichten van Elmer Hendrix. Bijzonder om mee te maken en een aanrader voor iedereen.

Daniëlle
(2-daagse familieopstellingen met thema: Lot & Bestemming)

Mijn eigen opstelling bracht niet meteen duidelijkheid, maar ik vind de manier waarop Elmer Hendrix de opstellingen leidt zuiver en direct. Het heeft me weer herinnerd aan de essentie van het leven.

Joop Bensdorp
(2-daagse familieopstellingen met thema: Burn-out & Stress)

Dit was mijn eerste kennismaking met familieopstellingen (ik werk wel dagelijks met gezinnen middels systemisch werken). De tweedaagse vond ik erg indrukwekkend en het heeft veel bij mezelf los gemaakt, op een positieve manier. Zeer waardevol en een mooie kennismaking voor de opleiding Familieopstellingen waar ik mee ga starten dit jaar. Ook mensen die de opleiding niet gaan doen, kan ik aanraden de tweedaagse een keer te volgen.

Niki
(2-daagse familieopstellingen met thema: Burn-out & Stress)

Tijdens deze 2- daagse familieopstellingen werden er veel thema's aangeraakt, ook mijn eigen thema's. Mooie inzichten gekregen en de begeleiding door Elmer Hendrix was heel professioneel, helder en zuiver wat ik heel prettig vond.

Chantal
(2-daagse Familieopstellingen met thema: Lot & Bestemming)

Het waren zeer indrukwekkende dagen. Fijn om met een thema bezig te zijn, het lijkt gelijk meer diepgang te krijgen. Daarbij was ik weer onder de indruk van de ambacht waarmee Elmer Hendrix de opstellingen begeleidt, en hoe hij zo'n veilige bedding neer kan zetten waardoor er een heel open sfeer was. Ik vond het ook heel bijzonder dat ik een opstelling voor een ander gezin in kon brengen. Dit heeft veel opgeleverd.

Mieke de Beer
Integratief Kindertherapeut
(2-daagse familieopstellingen met thema: Samengestelde Gezinnen)

Geweldig. Aanrader voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in zijn/haar eigen leven. Geeft helderheid, stukje verlichting en kracht.

Batti
(2-daagse Familieopstellingen met thema: Lot & Bestemming)

Binnen een vertrouwde en veilige omgeving heeft mijn ziel weer wat meer ruimte gekregen. In mijn beleving is de workshop ver-rijkend en helend en een must voor iedereen die persoonlijk wil groeien en ontwikkelen. Dank je wel Elmer Hendrix en Angeli Basten en het Grote Geheel.

Gita Siebers
Eigenaresse van MensInWording
(2-daagse Familieopstellingen met thema: (Chronische) ziekten)

Top