1-daagse Familieopstellingen

1-daagse Familieopstellingen

Informatie en kosten 1-daagse Familieopstellingen

Deelnemen voor een opstelling
Ieder die zich aanmeldt als deelnemer voor een 1-daagse workshop Familieopstellingen kan een vraag inbrengen en komt aan de beurt voor een opstelling. De rest van de groep bestaat uit (oud-)studenten van onze opleidingen; zij fungeren als representanten.
Omdat er op een dag maar tijd is voor een beperkt aantal opstellingen, zitten de groepen vrij snel vol en raden we je aan om je tijdig aan te melden!

Begeleider

De opstellingen worden begeleid door Elmer Hendrix of Mieke Kox

Tijden

Van 9.30 tot uiterlijk 17.00 uur. (Inloop vanaf 9.00 uur)

Locatie

De 1-daagse workshops vinden plaats in Dieren, Gelderland of in Lith, Noord-Brabant. (Raadpleeg de agenda voor de juiste locatie bij de datum van je voorkeur.)

 • De bereikbaarheid naar Dieren, zowel met auto als per openbaar vervoer, is goed en er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.
 • De bereikbaarheid naar Lith per auto is goed en er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Let op: het openbaar vervoer naar Lith is beperkt. Er rijden beperkt bussen vanaf treinstation Oss in de ochtend, en aan het einde van een werkdag. Raadpleeg 9292, voor meer informatie.

(Een paar weken voor aanvang van de activiteit krijg je een e-mail waarin staat op welk adres de activiteit gaat plaatsvinden.)

Kosten

Een 1-daagse workshop Familieopstellingen kost € 140,-
De workshop wordt verzorgd met koffie, thee en lekkers en is exclusief lunch.
Neem daarom een eigen lunchpakket mee of je kunt gebruik maken van de horeca (afhalen) in de buurt.

Wachtlijst

Indien een workshop vol is, is het nog wel mogelijk om je aan te melden. Je wordt dan op een wachtlijst geplaatst en meteen op de hoogte gesteld als er een plaats vrij is gekomen.
 

Naar Data

Wat zeggen de deelnemers

 • 1-daagse Familieopstellingen

  Indrukwekkend en heftig, maar ook heel mooi en bijzonder. Goed om te weten is dat er behalve 9 deelnemers met een vraag ook vrij veel anderen bij zijn, die zich beschikbaar stellen als representant. Daar kun je even van schrikken in het begin, maar ondanks de vrij grote groep was er toch een hele veilige sfeer.

  Floor

 • 1-daagse Familieopstellingen

  Zeer indrukwekkend en bijzonder, ben nog steeds in raadselen over wat er allemaal gebeurde.

  Sjoerd Kaarsemaker

 • 1-daagse Familieopstellingen

  Het was een hele fijne dag. Veilig, met warme en lieve mensen. Elmer Hendrix leidde de dag met heel veel compassie, helderheid en duidelijkheid. Ik heb mijn eureka-moment wel gehad, ook al snapte ik er met mijn hoofd niet veel van. Het zindert nog wel na en geeft me een gevoel van rust. Zeker een aanrader!

  Charlotte Derksen

 • 1-daagse Familieopstellingen

  Het inbrengen van mijn vraag (zonder dat ik de vraag echt kon benoemen) heeft me een mooi inzicht gegeven met daardoor een gevoel van vrijheid en dankbaarheid. Weer een stap verder in mijn proces. Ook het staan als representant in iemands opstelling heeft me geraakt en erkenning gegeven van een eigen thema.

  Gita Siebers

 • 1-daagse Familieopstellingen

  Indrukwekkend. Voor iemand die erg van de feiten is, is deze dag leerzaam en een verheldering op de kijk in het leven.

  Anoniem

 • 1-daagse Familieopstellingen

  Bijzonder om weer te ervaren hoe dat wat gezien wil worden vorm krijgt.
  Goede begeleiding. Elmer Hendrix doet precies voldoende, niet teveel en niet te weinig.

  Monique

 • 1-daagse Familieopstellingen

  Echt heel gaaf, ik dacht een vraag te hebben maar de sessie gaf een totaal ander beeld van mezelf en de werkelijke vraag die in me brandde. Hele emotionele dag maar zeer bevredigend en bevrijdend.

  Raimondo Hoogeveen

 • 1-daagse Familieopstellingen

  Elmer Hendrix is een zeer ervaren en integere familie-opsteller. Het werken met een eigen vraag in een opstelling leverde bijna direct effect op in mijn dagelijks leven en in contact met (belangrijke) anderen.

  Denise

 • 1-daagse Familieopstellingen

  Zeer indrukwekkende ervaring die veel inzicht geeft en in de onderstroom dingen in beweging zet in je leven. Een aanrader voor iedereen die blokkades wil opheffen en zich wil blijven ontwikkelen  

  Marien

 • 1-daagse Familieopstellingen

  Een ervaring die nog lastig in woorden te vangen is, maar zeker helpend en verhelderend.

  Tonny

Top