Systemische Coachingstechnieken (pilot)

Ben je coach, therapeut of werk je op een andere manier met mensen? Werk je veel één op één en wil je graag (meer) systemische coachingstechnieken kunnen toepassen? Dan is deze training iets voor jou! Je maakt kennis met diverse systemische technieken die je toe kunt passen binnen je praktijk of werk, en natuurlijk ga je deze ook (be-) oefenen.
 

Systemische Coachingstechnieken (pilot)

Systemisch werken met cliënten

Wanneer je familieopstellingen in een groep begeleidt, heb je de beschikking over representanten die jou voorzien van informatie. In het één op één werk (coachen) kun je ook een familieopstelling begeleiden, maar dan natuurlijk zonder representanten.

Voor het systemisch coachen of het individueel begeleiden van een famillieopstelling bestaan verschillende werkvormen, zoals tafelopstellingen (met poppetjes of andere voorwerpen), werken met zogenaamde vloerankers (A4-tjes, matjes, voetstappen) of het opstellingen 'in de mind'. 

Tijdens deze pilottraining komen met name tafelopstellingen en vloerankers aan bod, en zal er veel onderling geoefend worden.

Top