Opstellingen met Kind en Gezin - door Ingrid Dykstra

Binnen familieopstellingen vragen kinderen om een andere benadering dan volwassenen. Wil je graag meer zien en leren over deze manier van opstellen, dan is deze training een aanrader. Ingrid Dykstra is een zeer bekende Duitse pedagoge en opsteller en deelt met jou haar jarenlange ervaring. In deze praktische training wordt opgesteld met kinderen door Ingrid, en is zowel geschikt voor mensen met opstellingservaring, als voor mensen die er voor het eerst mee in aanraking komen.

Opstellingen met Kind en Gezin - door Ingrid Dykstra

Ingrid Dykstra

Ingrid Dykstra is van Duits-Nederlandse oorsprong, woont in Duitsland, maar komt regelmatig naar Nederland toe voor het geven van workshops, seminars en consulten. Ze is misschien wel de eerste geweest die systemisch werk heeft toegepast op kinderen, jongeren en gezinnen en is daar inmiddels een autoriteit in.

Ingrid wordt in vele verschillende landen uitgenodigd om workshops, opleidingen en lezingen te komen geven en is de auteur van een tweetal boeken die betrekking hebben op haar werk met kinderen, jongeren en gezinnen.
Met liefde voor alle betrokkenen, een diepgaande kennis en een rijke schat aan ervaring, lukt het Ingrid om het kind en ouders op een weg te helpen naar balans en liefde.

Gastcliënten

Deelnemers aan deze workshop kunnen hun eigen kinderen of gezin laten opstellen, of, indien men als professional met deze doelgroep werkt kan men eigen cliënten inbrengen. Er is plaats voor 2 gastcliënten per dag.
Ingrid gaat vervolgens met deze cliënten werken en opstellen en vertelt tussendoor veel over de processen die plaatsvinden zodat het voor iedereen een leerzame ervaring zal zijn.

Opleiding tot Systemisch Kindercoach

Voor personen die zich graag verder willen specialiseren in het werken met kinderen, jongeren en gezinnen, geeft Ingrid Dykstra in het voorjaar van 2018 ook een opleiding tot Systemisch Kindercoach.
Zie hiervoor: Opleiding Systemisch Kindercoach

Aanmelden Opstellingen met Kind en Gezin - door Ingrid Dykstra

Top