Opstellingen met Kind en Gezin - door Ingrid Dykstra

Binnen familieopstellingen vragen kinderen om een andere benadering dan volwassenen. Wil je graag meer zien en leren over deze manier van opstellen, dan is deze training een aanrader. Ingrid Dykstra is een zeer bekende Duitse pedagoge en opsteller en deelt met jou haar jarenlange ervaring. In deze praktische training wordt opgesteld met kinderen door Ingrid, en is zowel geschikt voor mensen met opstellingservaring, als voor mensen die er voor het eerst mee in aanraking komen.

Opstellingen met Kind en Gezin - door Ingrid Dykstra

Training: Opstellingen met Kind en Gezin

Ingrid Dykstra

Ingrid Dykstra is van Duits-Nederlandse oorsprong, woont in Duitsland, maar komt regelmatig naar Nederland toe voor het geven van workshops, seminars en consulten. Ze is misschien wel de eerste geweest die systemisch werk heeft toegepast op kinderen, jongeren en gezinnen en is daar inmiddels een autoriteit in.

Ingrid wordt in vele verschillende landen uitgenodigd om workshops, opleidingen en lezingen te komen geven en is de auteur van een tweetal boeken die betrekking hebben op haar werk met kinderen, jongeren en gezinnen.
Met liefde voor alle betrokkenen, een diepgaande kennis en een rijke schat aan ervaring, lukt het Ingrid om het kind en ouders op een weg te helpen naar balans en liefde.

Eigen kind of een cliënt inbrengen

Deelnemers aan deze workshop kunnen hun eigen kinderen (er wordt met de kinderen zelf gewerkt) of gezin laten opstellen door Ingrid, of, indien men als professional met deze doelgroep werkt kan men eigen cliënten inbrengen. Er is plaats voor 2 opstellingen of gastcliënten per dag.
Ingrid gaat met de cliënten werken en opstellen en vertelt tussendoor veel over de processen die plaatsvinden zodat het voor iedereen een leerzame ervaring zal zijn.

Je kunt natuurlijk ook deelnemen aan deze training zonder je eigen kinderen of gezin te laten opstellen of een cliënt in te brengen.

Top