Onderwijs tegen het Licht

Onderwijs tegen het Licht

Informatie en kosten

Twee dagen lang gaan we onszelf onderdompelen in het wel en wee van het basisonderwijs. Waar lopen scholen, onderwijzers, ouders en kinderen tegenaan, en hoe kan het beter, leuker, praktischer, mooier, creatiever en vervullender?
We gaan leren van elkaar, van de casussen die scholen en onderwijzend personeel inbrengen, van elkaars visie en ideeën, en van wat (maatschappelijke) opstellingen ons duidelijk kunnen maken.

Deze dagen zijn toegankelijk voor iedereen!

Vraag inbrengen voor een opstelling

Mocht je nu al een vraag, thema of dillemma hebben die je graag wilt inbrengen voor het basisonderwijs of voor jouw basisschool? Of heb je verschillende toekomstscenario's rondom het onderwijs die je graag opgesteld zou willen zien? Stuur ons dan even een mail met je wens naar: info@ivsw.nl
Zo kunnen we alvast inventariseren hoeveel, en welke vragen er leven.

Tijdens de 2-daagse proberen we zoveel mogelijk vragen voor een opstelling aan bod te laten komen, maar bij veel vragen kijken we vooral naar wat het maatschappelijk nut het meest ten goede komt, en waar dus de meeste deelnemers baat bij zullen hebben. Met deze vragen wordt vervolgens gewerkt.

Begeleider

De dagen worden begeleid door Elmer Hendrix en Angeli Basten.

Lestijden

Van 10.00 tot 17.00 uur (inloop vanaf 09.30 uur).

Locatie

'De Dierense Sjoel', Spoorstraat 34 te Dieren.
De locatie is goed bereikbaarheid met het openbaar vervoer en er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Kosten

Deze training kost € 295,- voor 2 dagen, inclusief dagverzorging en lunch.

Onze opleidingen, trainingen en nascholingen zijn CRKBO-geregistreerd (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs) en daardoor vrijgesteld van BTW.

Certificaat

Aan het einde van de training ontvang je een certificaat van deelname.

Top