Life Integration Process (LIP)

Life Integration Process (LIP)

Voor wie?

Deze training is geschikt voor ieder die de verschillende fases van zijn of haar leven graag dieper wil bekijken en ervaren.
Het is een vorm van opstellen waarin je jouw houding tot jezelf kunt onderzoeken in deze verschillende fases van je leven. Ook kun je een beter beeld krijgen over waar in je leven thema's of problemen zijn ontstaan die mogelijk nog onopgelost zijn, of die je een (onbewuste) overlevingsstrategie hebben doen ontwikkelen.
Het is een training voor inzicht, verwerking, aanvaarding en loslaten over wat is geweest.

Daarnaast is deze training een aanrader voor de afgestudeerde opsteller. Door met deze manier van werken kennis te maken en deze te ervaren, is het niet alleen een cadeau aan jezelf maar neem je ook weer een extra stuk gereedschap mee naar huis in je rugzak van 'opstellings-instrumenten'.

Naast een stuk theorie, wordt er in deze dagen ook veel opgesteld.

Wat zeggen de deelnemers

 • Life Integration Process (LIP)

  Vanuit volwassenheid neem je de realiteit waar van eerdere levensfasen en je realiseert je: “Ja, zo was het...”, in het volle besef dat je dat kind niet meer bent, maar dat je al die fasen hebt geïntegreerd tot degene die je nu bent.

  Maud van der Knaap

 • Life Integration Process (LIP)

  Mooi, indrukwekkend en heel intensief. Heel bijzonder om via deze wijze delen / fases van jezelf te kunnen aanschouwen en je er zo nodig opnieuw mee te kunnen verbinden.
   
  Maureen Westenenk
  Haptotherapeut

 • Life Integration Process (LIP)

  De training was een groot cadeau aan mezelf, aan de ene kant heeft het me tips en trucs geleerd om dit zelf in de praktijk te gaan brengen en aan de andere kant is het ondergaan van alle opstellingen een innerlijke verrijking geweest. Niet in de laatste plaats door de fantastische begeleiding van Elmer.

  Dorien

 • Life Integration Process (LIP)

  LIP is een zeer inzichtelijke manier van integreren van de trauma's opgedaan van baarmoeder tot heden. Prachtig, pijnlijk, diep en bevrijdend.

  Auke Attema
  Opsteller bij 'Het Vrije Element'

 • Life Integration Process (LIP)

  Een bijzonder waardevolle aanvulling op de opleiding Familieopstellingen! Deze structuuropstelling is bijzonder goed te gebruiken als aanvulling op familieopstellingen. Het geeft vanuit drie perspectieven waardevolle informatie en biedt tegelijkertijd de mogelijkheid om met een aanvullende opstelling verder te werken.

  Fleur

 • Life Integration Process (LIP)

  Na een zeer positieve ervaring met familieopstellingen wilde ik me verder verdiepen en heb me opgegeven voor de workshop LIP. Met hernieuwde inzichten kan ik aan de slag met mijn thema's. De begeleiding van Elmer was wederom erg prettig; respectvol, zonder oordeel maar ook met humor.

  Hessel

 • Life Integration Process (LIP)

  Een fijne combinatie van theorie, de mogelijkheid tot het stellen van vragen en waardevolle processen waardoor er meer hartsliefde in mijn leven is gekomen.

  Suresh Rutten

 • Life Integration Process (LIP)

  Deze manier van (jezelf) opstellen, kijkend vanuit volwassenheid was een fantastische stap in mijn eigen bewustwordingsproces.
  Na diverse familieopstellingen gedaan te hebben, was dit voor mij de kers op de taart!

  Frank Kamminga

 • Life Integration Process (LIP)

  Dat deze training mij zo diep zou raken had ik niet kunnen vermoeden.

  De training 'Life Integration Process' is een prachtige training op zich en daarnaast ook een erg waardevolle aanvulling op de opleiding Familieopstellingen.

  Saskia

 • Life Integration Process (LIP)

  Een van de mooiste en diepgaande ervaringen die ik tot nu toe op opstellingsgebied heb meegemaakt. Een aanrader voor degene die zich willen verbinden met de realiteit van hun leven.

  Jan Gunther

Top