Life Integration Process (LIP)

Life Integration Process (LIP)

Voor wie?

Deze training is geschikt voor ieder die de verschillende fases van zijn of haar leven graag dieper wil bekijken en ervaren.
Het is een vorm van opstellen waarin je jouw houding tot jezelf kunt onderzoeken in deze verschillende fases van je leven. Ook kun je een beter beeld krijgen over waar in je leven thema's of problemen zijn ontstaan die mogelijk nog onopgelost zijn, of die je een (onbewuste) overlevingsstrategie hebben doen ontwikkelen.
Het is een training voor inzicht, verwerking, aanvaarding en loslaten over wat is geweest.

Daarnaast is deze training een aanrader voor de afgestudeerde opsteller. Door met deze manier van werken kennis te maken en deze te ervaren, is het niet alleen een cadeau aan jezelf maar neem je ook weer een extra stuk gereedschap mee naar huis in je rugzak van 'opstellings-instrumenten'.

Naast een stuk theorie, wordt er in deze dagen ook veel opgesteld.

Wat zeggen de deelnemers

 • Life Integration Process (LIP)

  Vanuit volwassenheid neem je de realiteit waar van eerdere levensfasen en je realiseert je: “Ja, zo was het...”, in het volle besef dat je dat kind niet meer bent, maar dat je al die fasen hebt geïntegreerd tot degene die je nu bent.

  Maud van der Knaap

 • Life Integration Process (LIP)

  Deze manier van (jezelf) opstellen, kijkend vanuit volwassenheid was een fantastische stap in mijn eigen bewustwordingsproces.
  Na diverse familieopstellingen gedaan te hebben, was dit voor mij de kers op de taart!

  Frank Kamminga
   

 • Life Integration Process (LIP)

  Dat deze training mij zo diep zou raken had ik niet kunnen vermoeden.

  De training 'Life Integration Process' is een prachtige training op zich en daarnaast ook een erg waardevolle aanvulling op de opleiding Familieopstellingen.

  Saskia
   

 • Life Integration Process (LIP)

  Een van de mooiste en diepgaande ervaringen die ik tot nu toe op opstellingsgebied heb meegemaakt. Een aanrader voor degene die zich willen verbinden met de realiteit van hun leven.

  Jan Gunther

 • Life Integration Process (LIP)

  Een prachtige aanvulling op het reeds gekende Opstellingenwerk.

  Els

Top