Verdiepingsdagen Familieopstellers

Verdiepingsdagen Familieopstellers

Wat zeggen de deelnemers

Deelnemen aan de verdiepingsdagen is spannend, uitdagend, prikkelend en ik voelde mij naderhand dankbaar, voldaan en vervuld. Het was in alle opzichten verdiepend, binnen een fijne, veilige groep. Mooie aanvullende begeleiding en feedback, vooral van Elmer, maar ook van de andere deelnemers en gastcliënten. Het is een prachtige manier om met elkaar bezig te zijn met systemisch werk!

Suzanna Rutgers
(Verdiepingsdagen Familieopstellers)

Ik heb in het opleidingsjaar 2016/2017 de opleiding Familieopstellingen gevolgd bij IVSW.
Wat een enorm grote aanvulling is op mijn leven en mijn manier van werken als Massagetherapeut en Familieopsteller.

Voor mij als Familieopsteller, voelt het dat het Familieopstellen verdiept en gevoed moet blijven worden.
Samen met een nieuwe groep samenkomen, praten, verdiepen, reflecteren, verbinden in iets wat voor iedere opsteller zijn/haar passie is.

De 2 verdiepingsdagen werden weer op een heldere, fijne, ontspannen, open, krachtige, serene manier neergezet door Elmer. Veiligheid, geborgenheid en verbinden zijn toch wel de krachtpunten van zijn lessen. Ondanks dat ik de meeste van de groep niet kende, voelde het toch al gauw weer als thuiskomen met elkaar. Jezelf kwetsbaar durven opstellen is altijd weer mogelijk door de veilige bedding die Elmer schept. En kwetsbaarheid is nodig om uiteindelijk jezelf, de groep en jouw manier van opstellen te verdiepen.

Ik zal elke opsteller willen aanmoedigen om zichzelf te blijven verdiepen en te verbinden met het opstellingswerk, door dit samen met Elmer en andere opstellers zeker 1 keer per jaar te doen.

Ryanne van Hulst, Massagetherapeut & Familieopsteller
(Verdiepingsdagen Familieopstellers)
 

Het was goed om een aantal jaren na de opleiding weer eens te ervaren hoe het gaat en wat er beter kan. Ook heb ik weer nieuwe dingen gezien en geleerd. De sfeer voelde zoals altijd heel aangenaam en veilig. Kortom twee hele nuttige en prettige dagen; Een aanrader!

Dimphy van Alphen, Chi Neng Qigong instructeur
(Verdiepingsdagen Familieopstellers)

Top