Verdiepingsdagen Familieopstellers

De verdiepingsdagen kun je beschouwen als een hele leuke, leerzame en dynamische nascholing. Als je (ooit) een opleiding Familieopstellingen hebt afgerond en je hebt behoefte aan sparren met collega's, oefening en feedback dan is dit een aanrader. Er wordt veel gewerkt met live gastclienten, er is ruimte voor vragen en uitwisseling, en je krijgt tips en verdieping mee.

Verdiepingsdagen Familieopstellers

Verdiepingsdagen voor Familieopstellers

In deze verdiepingsdagen voor familieopstellers worden vooral heel veel live casussen opgesteld en behandeld. De cursisten dragen zelf clienten aan en gaan onder supervisie opstellingen verzorgen.

De dagen zijn intens en verdiepend, en worden door de deelnemers als erg waardevol ervaren. In korte tijd doe je veel ervaring op en leer je om sneller tot de essentie te komen.


 

Wat zeggen de deelnemers

 • Verdiepingingsdagen Familieopstellers

  Deelnemen aan de verdiepingsdagen is spannend, uitdagend en prikkelend en ik voelde mij naderhand dankbaar, voldaan en vervuld. Het is een prachtige manier om met elkaar bezig te zijn met systemisch werk!

  Suzanna Rutgers
   

   

 • Verdiepingingsdagen Familieopstellers

  Ondanks dat ik de meeste van de groep niet kende, voelde het toch al gauw weer als thuiskomen met elkaar.

  Ik zal elke opsteller willen aanmoedigen om zichzelf te blijven verdiepen en te verbinden met het opstellingswerk, door dit samen met Elmer en andere opstellers zeker 1 keer per jaar te doen.

  Ryanne van Hulst, Massagetherapeut & Familieopsteller
   

 • Verdiepingingsdagen Familieopstellers

  Het was goed om een aantal jaren na de opleiding weer eens te ervaren hoe het gaat en wat er beter kan.

  Dimphy van Alphen, Chi Neng Qigong instructeur

Top