Probleem? Vraag het Elmer!

Probleem? Vraag het Elmer!

'Vraag het Elmer' heet de nieuwe rubriek die we gaan starten. Geen Lieve Mona of Lieve Dot, maar Vraag het Elmer dus. Wat is het verschil? Nou, de systemische manier van kijken natuurlijk!
Elke 2 maanden kiezen we een ingezonden brief van een lezer uit.

Het kan gaan over een thema in jezelf waar je tegenaan loopt, over een probleem met je partner, je vader, je moeder of een ander familielid, met je kind(eren), een vriend of vriendin, op je werk enz. De ingezonden brief zal Elmer Hendrix gaan beantwoorden met een systemische kijk op het geheel.
Elke 2 maanden kiezen we een verhaal uit en zullen we zowel de vraag als het antwoord via ons blog publiceren. Omdat we allemaal mensen zijn en allemaal deel uitmaken van een familie en van andere sociale systemen, zullen veel lezers zichzelf kunnen herkennen in het verhaal en mogelijk ook wat soelaas kunnen vinden in vraag en antwoord.

Hoe werkt het?

Als je een vraag wilt insturen, kun je dat anoniem doen. Gebruik dan in je ondertekening een alias (andere naam) zoals Muurbloempje, Boos-op-alles, Wanhopig-verliefd, Buurmanconflict. Deze gebruiken we ook in het blog zodat jij meteen ziet dat het jouw verhaal is.
Stuur je verhaal via een email naar info@ivsw.nl (dus niet als reactie hieronder op dit blog!) en elke 2 maanden kiezen we een brief uit die Elmer systemisch gaat benaderen en beantwoorden.
Als je niets hoort is je brief niet uitgekozen. Wanneer je bent uitgekozen krijg je een mail terug en kun je het antwoord lezen in de volgende publicatie van ons blog. Als je je abonneert op ons blog, krijg je hiervan automatisch bericht.
Voor de leesbaarheid van het blog behouden wij ons het recht voor om je brief in te korten of samen te vatten, zonder de essentie geweld aan te doen natuurlijk.

1 reactie

  • Leuk initiatief.

    Ik lees graag mee.

    Groetjes Fiona

Reageer op dit artikel

Top