1-daagse Familieopstellingen

1-daagse Familieopstellingen

Wat zeggen de deelnemers

Indrukwekkend en heftig, maar ook heel mooi en bijzonder. De begeleiding van Elmer Hendrix is erg goed, respectvol en empatisch en hij komt heel snel tot de kern. Goed om te weten is dat er behalve 9 deelnemers met een vraag ook vrij veel anderen bij zijn, die zich beschikbaar stellen als representant. Daar kun je even van schrikken in het begin, maar ondanks de vrij grote groep was er toch een hele veilige sfeer.

Floor

Zeer indrukwekkend en bijzonder, ben nog steeds in raadselen over wat er allemaal gebeurde.

Sjoerd Kaarsemaker

Het was een hele fijne dag. Veilig, met warme en lieve mensen. Elmer Hendrix leidde de dag met heel veel compassie, helderheid en duidelijkheid. Ik heb mijn eureka-moment wel gehad, ook al snapte ik er met mijn hoofd niet veel van. Het zindert nog wel na en geeft me een gevoel van rust. Zeker een aanrader!

Charlotte Derksen

Het inbrengen van mijn vraag (zonder dat ik de vraag echt kon benoemen) heeft me een mooi inzicht gegeven met daardoor een gevoel van vrijheid en dankbaarheid. Weer een stap verder in mijn proces. Ook het staan als representant in iemands opstelling heeft me geraakt en erkenning gegeven van een eigen thema.

Gita Siebers

Indrukwekkend. Voor iemand die erg van de feiten is, is deze dag leerzaam en een verheldering op de kijk in het leven.

Anoniem

Bijzonder om weer te ervaren hoe dat wat gezien wil worden vorm krijgt.
Goede begeleiding. Elmer Hendrix doet precies voldoende, niet teveel en niet te weinig.

Monique

Echt heel gaaf, ik dacht een vraag te hebben maar de sessie gaf een totaal ander beeld van mezelf en de werkelijke vraag die in me brandde. Hele emotionele dag maar zeer bevredigend en bevrijdend.

Raimondo Hoogeveen

Elmer Hendrix is een zeer ervaren en integere familie-opsteller. Het werken met een eigen vraag in een opstelling leverde bijna direct effect op in mijn dagelijks leven en in contact met (belangrijke) anderen. Ik kan deze manier van werken aan jezelf (en daarmee ook voor je familie) aanbevelen aan eenieder die kampt met thema's die steeds terugkeren in je leven en waar je de vinger niet goed achter krijgt.

Denise

Zeer indrukwekkende ervaring die veel inzicht geeft en in de onderstroom dingen in beweging zet in je leven. Een aanrader voor iedereen die blokkades wil opheffen en zich wil blijven ontwikkelen  

Marien

Een ervaring die nog lastig in woorden te vangen is, maar zeker helpend en verhelderend.

Tonny

Je voelt je gelijk welkom. Het fijne en prettige is dat als je ergens geen antwoord op wil geven dat dat ook oke is! Het heeft heel veel losgemaakt bij mij ondanks dat ik heel nuchter ben in dit soort dingen. Zeker een aanrader!

Anoniem

Voor mij was de dag een intense en inzichtgevende ervaring. Ik was diep geraakt door zowel mijn eigen opstelling als de opstellingen van de andere vraagstellers. Zoveel tranen die gingen stromen, puzzelstukjes die op hun plek vielen, ongelooflijk. De verschuiving in mezelf die nu voelbaar is, ervaar ik als een cadeau. De begeleiding door Elmer Hendrix vond ik heel duidelijk, respectvol en veilig. Ik merkte dat ik in goede handen was. Bewonderenswaardig en fascinerend vond ik, hoe snel Elmer de kern van de vraag te pakken had en daarmee zonder aarzelen aan de slag ging. Hij straalde daarbij veel rust en zelfvertrouwen uit.

Lydia

Het was een bijzondere dag. Bij de eerste opstelling dacht ik: dit is helemaal niets voor mij, maar ik werd er toch door gegrepen. Erg emotioneel was ik bij mijn eigen opstelling. Dit had ik niet verwacht omdat ik normaal gesproken niet goed bij mijn gevoel kan komen, maar het gebeurde vanzelf.

Wanda

Heel prettig en fijn. Goede sfeer. Elmer Hendrix heeft de gave om bijzonder snel tot de essentie komen. Bijna clean en tegelijkertijd waardevol. Indrukwekkend, bevrijdend.

Marcel Heijnes
Triggerpoint Reset Therapeut

Ik vond het een bijzondere dag, maar wel één met veel confrontaties, pijn en verdriet. Het heeft me meer rust gegeven om mijn situatie te accepteren.

Beth Besseling

Top