'Zinnen die de ziel raken' door Elmer Hendrix

Dit boek is een heldere leidraad voor iedere opsteller. Het leert je welke zinnen passend en werkend kunnen zijn binnen de dynamieken die zich tonen. Vanuit de beschreven familieopstellingen neemt Elmer Hendrix je mee.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inhoud:

Binnen het opstellingswerk wordt veel gebruik gemaakt van systemische zinnen. Vaak korte, kernachtige zinnen die ingezet worden om een shift in iemands wezen te bewerkstelligen, iemands ziel te raken en van daaruit een helende beweging op gang brengen.

Maar wat zijn nou de juiste systemische zinnen? En in welke situatie gebruik je welke zinnen?
Door zijn jarenlange ervaring met het opstellingswerk, kan Elmer putten uit een grote hoeveelheid situaties, thema’s en passende helende zinnen die hun effectiviteit hebben bewezen. Hij heeft deze uitgewerkt in een handboek dat voor elke opsteller een praktische tool is om te gebruiken in systemische opstellingen.
Voor vrijwel iedere dynamiek zijn de zinnen beschreven, en ook voor de reacties van de client hierop. Dat maakt dit boek zo krachtig.

Daarnaast vind je in het boek 16 opstellingen helemaal uitgewerkt zodat de lezer kan meekijken in voorbeelden voordat hij deze zelf toepast.

Ook zijn er een aantal meditaties opgenomen achter in het boek. Deze meditaties zijn een aanvulling op de helende zinnen, en heel krachtig in het een-op-een werk met clienten.

(Het boek wordt ook als lesmateriaal binnen de opleiding Familieopstellingen gebruikt en zit inbegrepen in de totaalprijs van de opleiding.)

Het boek telt 240 pagina's en is uitgevoerd in hardcover.
De 2e druk is nu verkrijgbaar bij Uitgeverij Het Noorderlicht,
Managementboek.nl en Bol.com

Bestel het boek

Top