Chi Neng Qigong

Regelmatig gebruiken we Chi Neng Qigong oefeningen binnen de Opleiding Familieopstellingen omdat het zo'n mooie manier is om bewuster te worden van je lichaam. En ons lichaam is ten slotte het belangrijkste instrument om te kunnen afstemmen op het systemische veld.

Daarom, op speciaal verzoek van vele studenten: Een dag lang bezig zijn met lichaam en geest via Chi Neng Qigong, ofwel meditatie in beweging!

Chi Neng Qigong

Wat is Chi Neng Qigong?

Chi Neng Qigong wordt ook wel 'meditatie in beweging' genoemd. Het zijn eenvoudige en effectieve bewegingen die gericht zijn op de doorstroming van energie, het ontwikkelen van innerlijke kracht en het openen van de energiebanen in het lichaam. Emotionele, mentale en lichamelijke blokkades kunnen met Chi Neng worden opgeheven.

De bewegingen maken je lichaam sterk en soepel en brengen je geest tot rust. Je bent fysiek bezig en je focus is gericht op de beweging waardoor een meditatieve staat wordt bereikt.

Chi Neng Qigong vergroot de concentratie, verlaagt stress, stimuleert de hersenen en versterkt het immuunsysteem. Daardoor werkt Chi Neng Qigong preventief of helend bij ziekten en versterkt het de vitaliteit, concentratie en uithoudingsvermogen. Ook op geestelijk en emotioneel gebied word je evenwichtiger en sterker.

De groep bestaat uit maximaal 20 deelnemers.
Deze dag is bedoeld om je kennis te laten maken met de Chi Neng Qigong en het effect te ervaren op lichaam en geest.
 

Docent

De workshop wordt verzorgd door Dimphy van Alphen.
 

Lestijden

Van 10.00 tot 17.00 uur (inloop vanaf 09.30 uur).


Dagverzorging

De workshop wordt verzorgd met koffie, thee, lekkers en een uitgebreide lunch.
 

Locatie

De workshop vindt plaats in 'Hartog', Spitsbergerweg 60, 5346 JP in Oss, Noord-Brabant.

Data, locatie en kosten

1 dag za 4 juni 2022Oss3 vrij Chi Neng Qigong Dimphy van Alphen € 125,-

Aanmelden

Wat zeggen de deelnemers

Top